EMRAT/ Mbyllet numërimi për Këshillat Bashkiakë për Elbasanin, PS kryeson me 28 mandate, ja renditja

EMRAT/ Mbyllet numërimi për Këshillat Bashkiakë për

Teksa procesi i numërimit të votave për të zgjedhur kryetarin e ri të bashkisë, në Elbasan ka nisur edhe numërimi për anëtarët e Këshillit Bashkiak.

Në Elbasan janë numëruar të gjitha kutitë e votave, pra 224.

Sipas përditësimit të KQZ, PS ka marrë 28 mandate, e ndjekur nga BF me 12 mandate dhe PD me 7 të tilla.

Sakaq, mandate kanë siguruar edhe PSD, PDS, Partia e Gjelbër si edhe Lëvizja e Legalitetit me nga 1 mandat.

Më poshtë lista e plotë me emrat e kandidatëve që kanë fituar mandatin, sipas partive të caktuara:

këshillat bashkiakë elbasani ps

EMISIONET