“Elbasanit t`i hiqet stigma e krimit”/ Gjiknuri e Llatja: Zgjedhjet të jenë të qeta pavarësisht ndasive politike

Nga Elbasani ku së bashku me kandidatin Gledian Llatja uroi Bajramin, Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Socialistë kërkoi që zgjedhjet e majit të jenë të qeta pavarësisht ndasive politike. Gjiknuri tha se procesi duhet të jetë i paqtë në mënyrë që Elbasanit t`i hiqet stigma e krimit.

Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Socialiste, Damian Gjiknuri, bashkë me kryebashkiakun e Elbasanit Gledian Llatja uruan festën e Fiter Bajramit për besimtarët myslimanë.

Kryetari i Bashkisë së Elbasanit tha se ky ka qenë një muaj i bekuar për qytetin, ku bashkëjetesa fetare është vlerësuar gjithmonë.

"Ka qenë një muaj sakrifice për gjithë besimtarët myslimanë, qoftë një vit i mbarë".

Duke u ndalur te gara e majit numri dy i socialistëve uroi që Elbasanit në këto zgjedhje t’i hiqet stigma e krimit.

"Të kemi paqe dhe Elbasanit në këto zgjedhje ti hiqet stigma e krimit dhe negativitetit."

Në Elbasan Partia Socialiste garon sërish me Gledian Llatjan, i cili kërkon një tjetër katër vjeçar në drejtim të Bashkisë së këtij qyteti.

zgjedhjet e 14 majit fushata zgjedhore

EMISIONET