Berisha: Për bastardin e xhelatëve të shqiptarëve Koleka-Rama, varfëria në Shqipëri nuk ekziston

Berisha: Për bastardin e xhelatëve të shqiptarëve

Kryetari i Partisë Demokratike Sali Berisha ka reaguar sërish për abuzimin e kreut të qeverisë Rama me instilacionin tek zyrat e Kryeministrisë.

Një investim që do të gllabëroje rreth 4 milionë euro buxhetit të shqiptarëve.

“Për bastardin e xhelatëve të shqiptarëve Koleka-Rama, varfëria në Shqipëri nuk ekziston!

Ndaj dhe ai vendos, për të kënaqur syrin dhe xhepin, të blejë instilacionin e drurit për 4 milionë euro, për oborrin e zyrave të tij!”, shkruan Berisha në një tekst të shkurtër që shoqëron një video kronike për këtë abuzim të madh.

sali berisha edi rama instalacioni

EMISIONET