Bejko dëgjon hallet e qytetarëve, takim me banorët e Kinostudios

Kandidati i Partisë Demokratike, Roland Bejko, u ndal në një takim e banorët në zonën e Kinostudios.

Gjatë ecjes kandidati për kryeqytetin dëgjoi edhe shqetësimet e banorëve të zonës të cilët u shprehën se Bashkia Tiranë kërkon tu prishë pallatin me pretendimin se është dëmtuar nga tërmeti i nëntorit të 2019.

Teksa prezantoi programin e tij dhe kërkoi mbështetje për garën e 14 majit, Bejko u premtoi qytetarëve se nëse ai fiton raste të tilla nuk do të ketë më.

Bejko dëgjon hallet e qytetarëve, takim me banorët e Kinostudios

zgjedhjet e 14 majit fushata zgjedhore

EMISIONET