Bardh Spahia: Ka pasur prezencë të personave me precedentë penal në qendrat e votimit

Kryebashkiaku i Shkodrës, Bardh Spahia ka denoncuar se ka pasur persona me precedentë penal në qendrat e votimit.

“Kemi pasur njoftime dhe sinjalizime për shumë problematika, prezencë e të personave me rekorde kriminale afër qendrave të votimit, shpreh edhe thirrjen për organet shtetërore që të garantojnë ushtrimin në mënyrë të lirë të votës”, u shpreh Spahia.

Ai përsëriti thirrjet për një votim masiv.

“T’i japim forca, drejt kutive të votimit për të mirën e ardhmes tonë”, tha Spahia.

EMISIONET