PD rikthehet fuqishëm në Durrës, kokë më kokë me PS, fituesin e përcakton LSI

Partia Demokratike është rikthyer fuqishëm në Durrës, duke fituar terrenin e humbur në zgjedhjet e fundit.

Nëse zgjedhjet do të zhvilloheshin sot, PD dhe PS do të merrnin të njëjtin numër votash, 46.5%, sipas të dhënave të sondazhit të Rtv Ora dhe Antonio Noto.  Fitoren e përcakton LSI.

EMISIONET