U etiketua si “ushtare” e Julianit, Ledjona: Unë më shumë rri me Albin…

U etiketua si “ushtare” e Julianit, Ledjona: Unë më

Debatet mes Julit dhe Romeos kanë përfshirë edhe Ledjonën.

Romeo shprehu se sipas tij Ledjona po bën një lojë të pistë pasi po vetëpërdoret nga Juli.

“Romeo ka një problem që nëse ia thua diçka në sy që atij nuk i pëlqen të kthehet kudnër. Ai thotë vetëm që je njeri i keq, fjala më e keqe ëhstë je ushtar. Nuk ka asnjë argument që të më thotë mua ushtar.

Nëse ka një person që unë rri më pak është Juli. Unë më shumë rri me Albin, se kuptoj. Unë do rri me të githë ata persoant që ndihem mirë”- tha Ledjona

EMISIONET