“Kriset” miqësia e Romeos dhe Julit: Është frikacak, i flet mendja para gojës…

“Kriset” miqësia e Romeos dhe Julit: Është frikacak,

Kjo javë ka qenë e mbushur me debate mes banorëve të spektaklit televiziv "BBVA3".

Romeo dhe Juli ka qenë një ndër dyshet që kanë pasur një raport miqësor më parë, por duket se kjo marrëdhënie është krisur.

“Juli është një personalitet i madh. Por këtu ka dalë nga vetja. Juli nuk ka argumenta. Nu kështë i vërtetë, është frikacak, kur e nis një debat e lë në mes. Juli të ofendon, i flet mendja para gojës. Është banal, nuk i qëndron mendimeve të veta deri në fund. Në momenti nqë bëhet me nervanuk përmbahet. Është frikacak, i devijon mendimet e tij. Ne ja dimë që të jgithë përgjigjen atyre mendimeve. Shokët e vet ai po i nxjerr jashtë.”- tha Romeo.

“Ti nuk ke shokë o vëlla. Ky njerëzit i konsideron ose shokë, ose ushtarë. Nuk janë njerëzit kështu o Romeo” – tha Juli.

“Juli sapo lëshoi Gazin. E ka lëshuar nga vilajeti i vet, deri sa t’i bëjë gropën. Do lëshojë Ledjonën. Edhe Rozën së shpejti.”- tha Romeo

“E dëgjuat brigadieri ne shtëpisë, që i ndan njerëzit ushtarë dhe në shokë. Kurse mentaliteti im është që i ndan në personalitete, personazhe të ndryshme, me të cilët do përballesh siç e meriton secili”- tha Juli.

“Ju flisni pa emra. Më thuaj emra, kë kam unë ushtar? Prandaj them je frikacak sepse t’i nuk thua emra”- tha Romeo.

“Një ushtar është një person i nderuar, i respektuar, Romeo e përdor në konotacion negativ, duhet ta çojnë tek vendi dhe t’i tregojnë çfarë bëjnë ushtarët. Romeo duhet të kultivohet, të lexojë ca libra. Zotëria ëhstë i revoltuar sepse do territor në shtëpi. I meriton të gjitha argumentat që jap unë. E konsideroj si njeri në shtëpi. I jap argumenta për lojën që po bën në shtëpi, për debatet dhe çfarë ka bërë? Thotë Gazi etj etj.”- tha Juli.

EMISIONET