Tiranë, Shijak, Durrës e Drashovicë, Bujar Bici tregon se në cilat dasma ka marrë më shumë lekë

Tiranë, Shijak, Durrës e Drashovicë, Bujar Bici tregon se në

Këngëtari Bujar Bici i ftua në emisionin e mëngjesit “Ditë e Re” foli rreth dasmave në të cilat ka marrë pjesë.

Dhe kur bëhet fjalë për punë sigurisht që kurioziteti është dhe se, në cilat dasma është paguar më shumë Bujari.

Ai shprehet se është paguar shumë mirë në disa vende.

Bujar Bici: Për lekët mos e pyet se kemi kaluar situata tmerrësisht të mira me lekët. Kam marrë në Tiranë kam marrë në Shijak, kam marrë në Durrës, kam marrë në Kavajë, në Drazhovicë, në Fier. Kam marrë lekë, kam marrë.

Por kur u pyet se cila është dasma që i ka mbetur në mendje ai u shpreh se ka shumë dasma që i kanë mbetur në mendje.

“Unë e kam marrë komoditetin në çdo dasmë që shkoj”, tha Bujar Bici

EMISIONET