Të fitosh duke shitur objekte të përdorura - Valter Marashi rrëfen “sekretin”

Të rrallë janë njerëzit që gjejnë mënyra për të fituar para, apo të rregullojnë objekte të vjetra.

Ai merr objekte dhe karrige të prishura, i rregullon dhe i shet më pas.

Por si ka arritur deri këtu, dhe vështirësitë e tij në një intervistë ndryshe në emisionin “Ditë e Re” në RTV Ora Valter Marashi rrëfeu çelësin e suksesit të tij në këtë lloj biznesi.

“Ne jemi sot këtu ku jemi vetëm falë teknikës së riparimit të objekteve të përdorura dhe operojmë në të gjithë Shqipërinë”, theksoi ndër të tjera  Marashi.

EMISIONET