Si të kombinoheni këtë verë? Trend ngjyra jeshile, e verdha, e bardha

Cilat janë ngjyrat dhe tendencat e verës? Kjo është një pyetje që të gjithë e bëjnë.

Për të folur për këtë i ftuar në emisionin “Jeto me Orën” në RTV ORA ishte stilisti i njohur Dashi Sela. Ai tregoi silat janë tendencat dhe ngjyrat e sezonit të verës 2022.

Dashi Sela: Në trend është materiali lino. Janë ngjyrat jeshile, e verdha, e bardha. Kur zgjedhim ngjyra të forta duhet të kemi kujdes me këpucët dhe çantat. Perlat janë shumë trend këtë verë. Duhet të jemi sa më minimalisë. Mos të mungojë ngjyra jeshile, aksesorët, sandalet. Dhe për djemtë dhe për vajzat ka ngjyra. Ngjyrat e ndezura për vajzat.  

EMISIONET