Si rrallë herë, Buta ndan FOTO-n e ëmbël të vajzës

Si rrallë herë, Buta ndan FOTO-n e ëmbël të vajzës

Në shkurt të këtij viti, rap-artisti Buta u bë baba për herë të parë. Ai u bekua me një vajzë, emri i të cilës është Irina Januzi.

Buta është një prej artistëve, jeta private e të cilët nuk shfaqet shpesh nëpër rrjete sociale. Dhe kështu ka ndodhur dhe me vogëlushen e tij.

Rap-artisti është treguar i rezervuar dhe ka ndarë fotografi të së bijës shumë rrallë. Një e tillë u postua dhe pasditen e sotme nga këngëtari në rrjete sociale.

Si rrallë herë, Buta ndan FOTO-n e ëmbël të vajzës

EMISIONET