Një burrë lindi në 1995 dhe vdiq në 1953. Si është e mundur?!

Një burrë lindi në 1995 dhe vdiq në 1953. Si është

Një burrë lindi në 1995 dhe vdiq në 1953. Si është e mundur?!

Në fakt 1995 dhe 1953 janë thjesht dy numra rastësorë.

1995 është numri i dhomës së maternitetit ku burri ka lindur dhe 1953 është numri i dhomës së morgut.

Zgjidhja është se burri lindi në dhomën numër 1995 dhe vdiq në dhomën numër 1953.

EMISIONET