'Më telefonuan njerëzit e Bashkimit', Hysen Ramaj 'PLAS BOMBEN' pas ndarjes së Alvisës dhe Bashkimit

Hysen Ramaj, ka reaguar për herë të parë pas ndarjes së ish të dashurës së tij Alvisës dhe Bashkimit. 

Ai ka dhënë intervistën e parë në 'Glamour Zone', për moderatoren Ester Bylyku, dhe ka zbuluar një telefonatë që i është bërë përpara se të ndodhte ndarja e bujshme.

 

Ester Bylyku: Të sfidoj, të më tregosh një detaj për pjesën e ndarjes që publiku nuk e di.

Hysen Ramaj: Më është marr edhe mua një mendim përpara se të ndodhte çfarë ka ndodhur (ndarja). Më është bërë edhe mua një telefonatë nga njerëz të afërm të djalit (Bashkimit).

EMISIONET