Loja e reagimeve/ Ulet çmimi i madh pasi banorët shkelën rregullat

Loja e reagimeve/ Ulet çmimi i madh pasi banorët shkelën

“Ishte një nga gjërat më të vështira”- tha Romeo.

“Faleminderit që më dhuruat emocione, dridhje duarsh. Jetojmë në një kohë që jemi bërën jësh me asfaltin dhe këtu ndjeva emocione të forta. Big Brother është një eksperiencë një herë në jetë”- tha Roza.

“Çmimi i madh aktualisht është 80 mijë euro. Por duke patur dy thyerje, njëra me këngën arabe nga Juli, që thotë ‘çfarë është kjo ditë arabe’ dhe e dyta nga Gazi që mua më injoron, por në spanjisht thotë ‘hola muchachos’, këtu shkelët rregullat.”- tha Ledioni.

EMISIONET