“Heidi si dhitë në mal”, Arjoni përplaset me Anaidin për finalisten e BBV: Ishte barrë për Romeon…

“Heidi si dhitë në mal”, Arjoni përplaset me Anaidin

Të ftuarit në “Cherry on Top” janë përplasur në studio gjatë analizës së lojës së Heidit në Big Brother VIP.

Moderatori Arjon Muça u shpreh se Heidi ishte barrë e madhe për Romeon, ndërsa Anaid Kotu u shpreh se ishte më fortë në këtë lojë sesa Romeo.

Arjoni: Unë mendoj që Heidi ishte barrë e madhe për Romeon, të kafshosh gjuhën kur shoku të sulmon partnerin…

Anaidi: Të njëjtën gjë ka bërë dhe Romeo me Ilnisën., Heidi nuk është sulmuar si lojtare, por duke e pasqyruar gjënë te Romeon, Ata kanë sulmuar Romen përmes Heidit

Arjoni: Nuk qëndron logjika jote

Anaidi: Romeo nuk ka qenë lojtar i mirë, por jo aq lojtar i mirë sa Heidit

Arjoni: Heidi bënte si dhitë në mal që kur kanë frikë bëjnë sikur kanë vdekur, qeshte kur donte të dilte nga situta

Anaidi: Heidi mori disa prime për tu sqaruar jam apo nuk jam me Romeon, u bë e dukshme që e bëri për lojë. Kur Heidi nxorri Vesën nga shtëpia, e kuptoi…

EMISIONET