Gerti ia thotë troç Oltës: Kiara është stoike, ka ndryshuar Luizin dhe rrallë femra e bëjnë

Gerti ia thotë troç Oltës: Kiara është stoike, ka

Loja në shtëpinë e ”Big Brother Albania Vip 2” është çdo moment e më interesante. Ashtu siç është edhe nominimi, ku përballë janë 2 çifte. Olta-Kiara dhe Qetësor-Kristi. Njëri prej çifteve do të përballet për të dalë të shtunën nga shtëpia.

Sot në një bisedë me Oltën, Gerti që ka pak ditë që u bë pjesë e shtëpisë, ka treguar sesi i sheh ai këta 4 banorë.

Ai ka treguar përballë Oltës se Kiara është stoike në lojë dhe që këtë nuk e mbajtur asnjë banor, si dhe ka treguar që Luizin e ka ndryshuar dhe se asnjë femër tjetër nuk do ta bënte.

Pjesë nga biseda

Olta: Nga ne të katërt, kush është më i dobishëm në shtëpi, mi rendit.

Gerti: Normal që ti.

Olta: Po tjetër?

Gerti: Kiara.

Olta: Zhduke Luizin, zeje se nuk ekziston.

Gerti: Atëherë është një Kiara tjetër, është enigmë. Është mister për publikun.

Olta: Pse e sheh kaq të dobishme Kiarën? Si e sheh?

Gerti: Ajo a mbajt një pozicion stoik, që nuk e ka mbajt askush këtu. E di vetë se çfarë është bërë, ajo ka ditur të ruajë qetësinë në rastet më të vështira. Ka ditur me e mbështet Luizin në rastet më të vështira. Ka treguar shumë gjeste fisnike, që mund ta ndërrojë Luizin, ti e di ca ka bërë ky. Mendoj se Qetësori është më i nevojshëm, se Kristi është ezauruar.

EMISIONET