Çfarë duhet të vendosni në valixhen tuaj kur udhëtoni në Kretë

Çfarë duhet të vendosni në valixhen tuaj kur udhëtoni

Evendosur vetëm në jug të Greqisë, një udhëtim në Kretë është ideal për të kombinuar plazhin me vizitat kulturore. Përpara se të mbyllni valixhen dhe të niseni në drejtim të ishullit, kontrolloni për herë të fundit që nuk keni harruar të vendosni diçka në valixhen tuaj.  Klima në Kretë është mesdhetare.

Garderobën tuaj duhet ta përshtatni sipas stinës në të cilën planifikoni të udhëtoni. Pak a shumë në Kretë do të vishni të njëjtat rroba si në shtëpi. Për shembull, midis majit dhe shtatorit, mund të vishni veshje të shkurtra dhe të lehta për të përballuar temperaturat lokale. Për plazh, do t’ju duhet një rroba banje.

Çfarë të vendosni në valixhen tuaj
1. Një aparat fotografik për kapjen e kujtimeve fantastike
2. Karta juaj e debitit për të gjitha tërheqjet dhe pagesat tuaja
3.Një fotokopje e dokumenteve tuaja të identitetit, e dobishme në rast se i humbni ato
4. Një krem ​​i mirë kundër diellit për t’u mbrojtur nga dielli
5. Sprajt kundër mushkonjave
6. Një çantë bazë e ndihmës së parë, gjithçka tjetër mund të gjendet atje
7. Disa këpucë të mira për ecje për shëtitjet tuaja
8. Rrobat e banjës më të bukura për tu veshur në plazhet atje
9. Disa veshje më të gjata gjatë pjesës tjetër të vitit
10. Disa veshje të lehta në verë

EMISIONET