E adhurojnë ushqimin/ Ja 5 shenjat e Zodiakut që duan të provojnë çdo gjë që i del para

E adhurojnë ushqimin/ Ja 5 shenjat e Zodiakut që duan të

Kush nuk është adhurues i ushqimit? Nuk ka asnjë gënjeshtër në faktin se disa njerëz jetojnë për të ngrënë. Dhe ne nuk kemi as edhe një arsye pse nuk duhet.

Nëse Zoti ka krijuar diçka për ne që ta shijojmë, pse të mos rrezikojmë ta provojmë?

Dhe kjo, është diçka që 5 shenjat e zodiakut të përmendur më poshtë e kanë bërë prej kohësh.

1. Virgjëresha (23 gusht – 22 shtator)

Acaruese mund të jetë dashuria e Virgjëreshës për ushqimin. Dhe se si ju dërgojnë fotografi dhe video të ushqimit gjatë gjithë kohës është thjesht një problem shumë i madh për t'u trajtuar për dikë që nuk është aq adhurues i ushqimit. Qoftë një takim, një orë mësimi online apo një seancë emocionale pas ndarjes, asgjë nuk është e plotë pa një picë të madhe ose thjesht një tas plot me akullore.

2. Demi (20 prill – 20 maj)

Të sunduar nga Venusi, Demi ka një prirje për të gjetur lumturinë në gjërat materialiste në jetë, një nga ato gjëra është ushqimi. Megjithatë, edhe pse Demat e duan ushqimin, por në shumicën e rasteve janë shumë dembelë për ta marrë atë vetë. Për më tepër, si një adhurues i ushqimit, Demat kanë një zhanër të paracaktuar të shijeve në të cilat investojnë dhe shmangin të provojnë çdo gjë jashtë zonës së tyre të rehatisë.

3. Shigjetari (22 nëntor – 21 dhjetor)

Një tjetër shenjë e zodiakut është Shigjetari.Duke qenë se janë shumë ekstroverte në natyrë, prandaj ndërveprimi i tyre me mjedisin e jashtëm është i madh, i cili përfshin ushqimin. Shigjetari është dikush që mund ta bindni lehtësisht të provojë ushqim të ri. Gjithashtu, kur bëhet fjalë për ushqimin, Shigjetari mund ta ketë të vështirë ta ndajë atë me të tjerët.

4. Gaforrja (22 qershor – 22 korrik)

Gaforret pëlqejnë të ushqehen dhe jo vetëm të ushqehen. Këta vendas e dinë se çfarë të porosisin nga ku dhe edhe nëse është festa juaj, mund të mbështeteni seriozisht në sugjerimet e tyre ushqimore çdo herë. Kur bëhet fjalë për preferencat personale, edhe pse Gaforret janë të hapur për të provuar gjithçka ata i duan ëmbëlsirat më shumë se ushqimet e kripura.

5. Luani (23 korrik – 22 gusht)

Luanët dhe ushqimi janë të pandashëm. Luanët nuk mund t'i thonë jo ushqimit dhe kanë nevojë për shumë ushqim. Më shumë sesa për dashurinë ndaj tij, Luanët kanë nevojë për ushqim që të funksionojnë në potencialin e tyre të plotë. Nëse jeni duke vizituar një qytet dhe doni të dini se ku të hani, pyesni Luanin dhe ai nuk do t'ju zhgënjejë.

EMISIONET