“Çdo ditë nëna më përcjell te dera” Hoxha Kalaja tregon arsyen pse prindërit vendosën të jetojnë me të

Hoxha, Ahmed Kalaja në një intervistë në emisionin “Jeto me Orën” në RTV ORA ndau dhe një histori familjare.

Kalaja tha se prindërit e tij donin të jetonin në fshat por vetëm prej fëmijëve gjithçka ndryshoi.

Duke qenë se i merrte malli për nipërit dhe mbesat ato vendosën ti bashkohen familjes së madhe.

Ahmed Kalaja: Prindërit nuk donin të vinin me ne, jetonin në fshat. Një dit më thotë babi me 1 tetor do të vijmë. Dhe mua më bëri përshtypje u thash çne dhe thanë se nuk rrimë dot pa fëmijët  e tu. Pra fëmijët më sollën dhe prindërit në shtëpi. Sa herë dal jashtë nëna vjen dhe më përcjell deri tek dera.

EMISIONET