Debate dhe kunja, kriset keq marrëdhënia mes Oltës dhe Deas: Mendon se sillet bota rreth teje

Debate dhe kunja, kriset keq marrëdhënia mes Oltës dhe Deas:

Një tjetër rapor që u diskutua në Prime, është edhe marrëdhënia mes Deas dhe Oltës në ”Big Brother VIP Albania Vip 2”, ku duket se është në momentet më delikate deri tani. Kunjat dhe debatet mes tyre nuk kanë pasur fund këto ditë.

Në debat e sipër Olta akuzoi Dean që ka arritur të bëhet protagoniste vetëm me flirtime ndërsa Dea iu kthye duke i thënë se Olta mendon se bota sillet rreth saj. Sipas Oltës Dea është e zgjuar por megjithatë nuk e sheh si lojtare të fortë.

Dea: Luizi më puth mua të duket në syrin tuaj sikur ka një aleancë me mua e sikur më fryn kundra jush. O Qetsor më ke nominuar të lumtë goja, pse ma thua nëse s’do të kesh debat me mua. Kishe gjithë ditën që më ngacmoje por të thash dhe s’je kur të të bësh debat me mua hajde me baza më të forta. Olta e nis gjënë si miqësi dhe e përfundon në lojë.

Olta: E nise gjënë me Luizin, ti mua më rikthen të njëjtin debat dhe unë kam të drejtë të mendoj se do të zihemi.

Dea: Ti mendon se sillet bota rreth teje, ti hedh ngacmime sepse do vëmendje.

Olta: Dea është vajzë e mençur por nuk e ka trajtuar mirë inteligjencën që ka dhe nuk është lojtare e fortë, e ka krijuar portagonizmin me flirtime.

EMISIONET