Banorët performojnë në skenë, Meritoni bën të papriturën me Ilnisën

Banorët performojnë në skenë, Meritoni bën të

"Prime" i sotëm ka nisur ndryshe me rastin e 100 ditëve brenda në shtëpi.

Banorët dolën nga shtëpia dhe performuan një këngë, e cila u shkruajt nga vetë ato, në prani të publikut dhe ish-banorëve.

Më pas Meritoni nuk u përmbajt dot dhe vrapoi drejt Ilnisës për ta përqafuar dhe puthur.

EMISIONET