Ja se cilët janë banorët që shpëtuan nga eliminimi

Ja se cilët janë banorët që shpëtuan nga eliminimi

Një nominim i fortë ka qenë këto ditë, ku asnjë nuk është i sigurt se kush mund të lë shtëpinë sot.

Banorët, të cilët i kanë shpëtuar nominimit janë Egla, Ilnisa dhe Romeo.

EMISIONET