Brenda divorcit të Tiziano Ferros dhe Victor Allen, ja arsyet e ndarjes

Brenda divorcit të Tiziano Ferros dhe Victor Allen, ja arsyet e ndarjes

Disa ditë më ditë Tiziano Ferro njoftoi divorcin nga bashkëshorti Victor Allen me një postim në Instagram. Të dy, të martuar që nga korriku 2019, në vitin 2022 u bënë baballarë të dy fëmijëve 9 dhe 4 muajsh, një djali dhe një vajze, Andreas dhe Margherita.

Në postimin në Instagram, kantautori ka folur gjatë për të vegjlit, duke shpjeguar se tashmë ata janë prioriteti i tij absolut.

Sidoqoftë, as edhe një fjalë për shkaqet e ndarjes. Megjithatë, tashmë disa miq të ish-çiftit kanë siguruar sfondin e ndarjes. “Kriza me sipërmarrësin amerikan kishte nisur prej kohësh”, thonë burime pranë kantautorit për “Oggi”. “Njerëzit e afërt të çiftit flasin për një përplasje mes kulturave dhe papajtueshmërinë në vizionin e tyre për jetën dhe marrëdhëniet.” Dhe ardhja vitin e kaluar e dy fëmijëve të tyre, Margherita dhe Andres, më pas i përkeqësoi gjërat në vend që t’i zbuste ato.

Tiziano Ferro, sipas miqve të tij, “po e përjeton këtë moment me dhimbje të madhe”, edhe për shkak të përfshirjes së pashmangshme të fëmijëve të tij që jetojnë me të në Los Angeles dhe që për shkak të problemeve ligjor. Kantautori, në postimin me të cilin njoftoi divorcin, deklaroi se ka anuluar angazhimet për t’iu përkushtuar Andreas dhe Margheritës: “Për momentin nuk mund t’i lë dhe nuk mund t’i marr me vete në Itali. Për këtë arsye, me pikëllim të madh jam i detyruar të anuloj angazhimet e bëra me ju dhe me Mondadorin për të prezantuar romanin tim të parë: një takim që e kam pritur gjithë jetën”.

Pas atij postimi Tiziano ka heshtur, për t’iu përkushtuar në konfidencialitet absolut situatës komplekse familjare që po përjeton. Por ata që e njohin mirë thonë se ai ka ndjerë gjithmonë nostalgji për Italinë, ku shpreson të kthehet të jetojë – me fëmijët e tij – pasi të jetë tejkaluar ngërçi.

EMISIONET