Albi gjakoset në studio, hap biletën dhe...

Albi gjakoset në studio, hap biletën dhe...

Banori i cili la shtëpinë sot ishte Albi Nako.

Ai u mirëprit në studio, ku fillimisht duhet të hapte biletën për të zbuluar në qoftë se do të mund të kthehej apo jo.

Bileta ishte vetëm vajtje dhe teksa shkoi për tu ulur në studio, Ledioni pa që ai ishte gjakosur.

Albi qartësoi se u pre gjatë kohës që po hapte biletën me gërshërë:

"Kjo është shenjë e mirë. Inagurova gishtin."

 

EMISIONET