Më pak i votuari, ja kush banor lë shtëpinë sot

Më pak i votuari, ja kush banor lë shtëpinë sot
Televotimi i kësaj rradhe erdh si pasoj e hapjes së kutisë së Pandorës nga Sara.

Ajo çoi në nominim të gjithë djemtë e shtëpisë, ku prej tyre më pak i votuari ishte Albi.

Ai la shtëpinë, dhe pritet të zbulohet në qoftë se do të ketë biletë kthimi.

EMISIONET