E trishtë! Ndërron jetë në moshën 73-vjeçare aktori Pandi Siku

E trishtë! Ndërron jetë në moshën 73-vjeçare

Aktori njohur Pandi Siku është ndarë nga jeta në moshën 73-vjeçare, ndërsa vuante nga një sëmundje e rëndë.

Aktori ndërroi jetë në SHBA, ku jetonte që nga viti 2001.

Siku ishte pjesë e Teatrit Kombëtar derisa emigroi në SHBA, ndërsa ai ka interpretuar në shumë filma dhe në teatër.

Ai ka luajtur në filmat

Këmishët me dyllë ( 1987 )

Fusha e blertë fushë e kuqe ( 1984 )

Koha nuk pret ( 1984 )

Një pajisje e vështirë

Brazdat ( 1973 )

Njeriu me top (1977)

Mysafiri (1979)

Fijet qe priten

Tre vete kapercejne malin

Kur zbardhi një ditë

EMISIONET