Kursi i këmbimit valutor/ Çfarë po ndodh sot me euron dhe dollarin?

Kursi i këmbimit valutor/ Çfarë po ndodh sot me euron dhe

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do blihet me 94.6 lekë dhe do shitet me 96 lekë.

Ndërsa monedha evropiane euro do blihet me 103.6 lekë dhe do shitet me 104.6 lekë.

Ndërkohë franga zvicerane do blihet me 107.4 lekë dhe do blihet me 108.9 lekë.

Paundi britanik në tregun shqiptar do blihet me 119.4 lekë dhe do shitet me 121 lekë.

Kursi i këmbimit valutor/ Çfarë po ndodh sot me euron dhe

EMISIONET