Këmbimi valutor 11 prill/ Ja me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro

Këmbimi valutor 11 prill/ Ja me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 103.3 lekë dhe shitet me 104.2 lekë.

Monedha evropiane blihet me 112.6 lekë dhe shitet me 113.2 lekë.

Ndërsa franga zvicerane në tregun shqiptar blihet me 113.4 lekë dhe shitet me 114.3 lekë.

Paundi britanik blihet me 127.8 lekë dhe shitet me 128.8 lekë.

Këmbimi valutor 11 prill/ Ja me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro

EMISIONET