Ibrahimaj me biznesin për pr.ligjin e përfaqësimit të sipërmarrjes

Ibrahimaj me biznesin për pr.ligjin e përfaqësimit të

Ministrja e Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit Delina Ibrahimaj, mori pjesë në një takim me përfaqësuesit e organizatave kryesore të biznesit në vend për të diskutuar mbi draftin zero të projektligjit, të hartuar në kuadër të reformimit të përfaqësimit të sipërmarrjes.

Në këtë fazë, konsultimi i projektligjit synon mbledhjen e sa më shumë komenteve nga ky grup i zgjeruar pune përpara se të fillojë procesin i konsultimit publik formal të ligjit.

“Qëllimi ynë është të reformojmë sistemin aktual të dhomave për të rritur përfaqësimin dhe shërbimet ndaj biznesit. Mbetemi të angazhuar për të punuar ngushtësisht me të gjithë grupet e interesit”, tha Ibrahimaj.

EMISIONET