GROPA THELLOHET/ Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja me sa po blihen dhe shiten dollari dhe euro

GROPA THELLOHET/ Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja me sa po

Sot, më 2 Dhjetor 2023, dollari amerikan blihet me 92.9 lekë dhe shitet me 94.4 lekë.

Euro blihet me 101 lekë dhe shitet 102.2 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 105.9 lekë, ndërsa në shitje me 107.3 lekë.

Paundi britanik blihet me 117 lekë dhe shitet me 118.8 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 68.4 lekë, ndërsa në shitje me 70.4 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja:

GROPA THELLOHET/ Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja me sa po

EMISIONET