Shpiket pajisja e re që i lejon përdoruesit të puthin njerëzit kudo në botë përmes internetit

Shpiket pajisja e re që i lejon përdoruesit të puthin

Një kompani teknologjike në Kinë ka shpikur një mënyrë mjaft të çuditshme për t'i dërguar një puthje të dashurit tuaj në distanca të gjata.

Nëse ju pëlqen të puthni partnerin/ern tuaj, por jeni shumë larg njëri-tjetrit për të prekur buzët, kjo shtojcë telefoni - e cila është e pajisur me "buzët" silikoni të ngrohta dhe të lëvizshme - duhet të shtohet menjëherë në shportën tuaj.

Pajisja e puthjes - e quajtur Remote Kiss - tregtohet dhe u shitet dashamirëve në distanca të gjata përmes faqes së internetit të blerjeve në internet të Kinës Taobao.

Global Times, gazeta shtetërore e Kinës, ka raportuar se shpikja është patentuar nga Instituti Profesional i Teknologjisë Mekatronike Changzhou.

Jiang Zhongli, shpikësi kryesor i dizajnit, tha se ai ishte në një marrëdhënie në distancë dhe kjo udhëhoqi shpikjen e Puthjes në distancë.

“Në universitetin tim, isha në një lidhje në distancë me të dashurën time, kështu që ne kishim kontakte me njëri-tjetrin vetëm përmes telefonit. Aty lindi frymëzimi i kësaj pajisjeje”, shpjegoi Zhongli.

Pajisja vjen me sensorë presioni dhe aktivizues për të imituar një puthje të vërtetë të qetë duke përsëritur presionin, lëvizjen dhe temperaturën e buzëve aktuale të njeriut.

EMISIONET