Pamje të trishta: Tanket ushtarake kalojnë pranë shtëpive në qytetin ukrainas Kharkiv

Pamje të trishta: Tanket ushtarake kalojnë pranë shtëpive

Tanke të mëdha ushtarake janë parë duke kaluar pranë shtëpive periferike në zonën e Kharkiv të Ukrainës.

Banorët e tmerruar vendas kanë postuar video në llogaritë e tyre në Snapchat, duke i titruar klipet "oh jo", të shoqëruara me emoji me fytyrë të trishtuar.

Automjete të shumta u filmuan në rrugë, vetëm disa orë pasi presidenti rus, Vladimir Putin, shpalli “aksionin ushtarak" kundër Ukrainës.

Video të tjera nga i gjithë vendi kanë treguar banorët duke u ngjitur për t'u larguar nga vendi ndërsa qëndrojnë në radhë në ambasada.

Të tjerët po grumbullojnë ushqime dhe burime ndërsa raftet e supermarketeve kanë filluar të zbrazen.

Video nga The Independent:

EMISIONET