Ngjarje makabër në Boston: Zbulohen katër trupa foshnjash në një frigorifer

Ngjarje makabër në Boston: Zbulohen katër trupa foshnjash

Policia e Bostonit aktualisht po merret me vdekjen e tmerrshme të katër fëmijëve.

Trupat e foshnjave u zbuluan në mes të nëntorit në një apartament në jug të qytetit. Hetuesit tani po hetojnë se si vdiqën dy vajzat dhe dy djemtë.

Një foshnjë e vdekur u gjet fillimisht në apartamentin e East Broadway më 17 nëntor, tha policia.

Hetuesit u kthyen të nesërmen dhe zbuluan "më shumë mbetje njerëzore". Sipas transmetuesit lokal NBC10 Boston, trupat ishin në një frigorifer.

Nuk dihen ende detaje të tjera rreth rastit. Hetimet vazhdojnë. Rezultatet e autopsisë janë ende në pritje.

Një fqinj i tha NBC10 Boston: "Është zemërthyese, sigurisht... Është e çuditshme të mos dish se çfarë ndodhi. Natyrisht që ishte ky zbulim, por ne nuk e kemi idenë se çfarë çoi deri aty.”

Njerëzit në zonë thjesht donin të dinin se çfarë fshihej pas krimit. Ndërkohë policia kërkon informacion nga publiku.

EMISIONET