Modifikoi trupin me tatuazhe, i riu tregon vështirësitë, disa restorante nuk e lejojnë të hajë

Modifikoi trupin me tatuazhe, i riu tregon vështirësitë, disa

Modifikimi i trupit me tatuazhe dhe piercing po bëhet gjithnjë e më i pranuar dhe i zakonshëm, por ata që transformojnë trupin e tyre ende mund të përballen me diskriminim.

Anthony Loffredo, i cili njihet edhe si Projekti i Alienëve të Zi, ka ndryshuar në mënyrë dramatike trupin e tij për t'iu përshtatur një estetike aliene - duke përfshirë heqjen e veshëve, vrimave të hundës dhe disa gishtërinjve. Francezi shpesh vështrohet në publik, por më parë ka thënë se si pamja e tij e pengon atë të gjejë punë.

Ai tani ka thënë se disa restorante nuk e lejojnë të hajë atje ose do ta fshehin për vaktin e tij sepse i frikësohen mendimeve të klientëve të tjerë.

33-vjeçari tha për LadBible TV: "Nëse dua të ha në një restorant, ndonjëherë serveri thotë se nuk mund të ha në tarracë." Anthony është mbuluar nga koka te këmbët me tatuazhe dhe ka ndryshuar formën e fytyrës së tij, por tani thotë se është pajtuar me ata që janë "mendje të ngushtë".

Ai beson se "kështu do të jetë për të gjithë njerëzimin" dhe ka marrë përsipër modifikimin e trupit sepse ndjeu se kishte lindur në një trup të cilit nuk i përkiste.

Vështrimi alien i ka ndihmuar besimin e tij dhe shtoi: "Ka njerëz që më thanë faleminderit pasi ndihen më të sigurt tani. Që tani shikimet që marrin nga njerëzit e tjerë nuk i shqetësojnë."

Pavarësisht nga pengesat, Black Alien Project nuk ka në plan të ndalojë transformimin e tij, pasi më parë kishte thënë se donte t'i prente këmbën.

EMISIONET