Mjeku argjentinas bëhet baba në moshën 83-vjeçare: “Fatkeqësisht nuk do të mund ta shoh Emilion të rritet”

Mjeku argjentinas bëhet baba në moshën 83-vjeçare:

Një nutricionist argjentinas është bërë baba në moshën 83-vjeçare. Sigurisht që pleqëria ka pasoja. 

“Kam kuptuar se për fat të keq nuk do ta shoh të rritet”, thotë Alberto Cormillot me zhgënjim.

 Djali Emilio tani është nëntë muajsh.

Estefania Pasquini, 35 vjeç, gruaja e Cormillot, ka mbetur shtatzënë falë trajtimit të fertilitetit. Edhe pse Emilio është ende vetëm një foshnje, ai tashmë po përgatitet për të ardhmen e tij. 

Për shembull, një mësues privat tashmë është i zënë duke i mësuar atij gjuhën kineze.

"Ajo vjen dy herë në javë. Duke folur, kënduar dhe luajtur me të, ai mund të mësohet me tingujt e gjuhës kineze. Në këtë mënyrë ai do ta kuptojë më lehtë atë gjuhë më vonë. Nuk ka asnjë ide nëse ai do ta përdorë atë në mënyrë efektive, por kinezçja është thjesht gjuha e së ardhmes”, thotë Cormillot.

Ai e ka të qartë se nuk ka kohë për të humbur. 

“Unë jam i përfshirë në mënyrë aktive në edukimin e tij. Ndërsa jam ende këtu, dua ta përgatis sa më mirë. Unë e inkurajoj atë të zvarritet dhe të lërë mesazhe që ai t'i dëgjojë më vonë. Unë nuk dramatizoj, thjesht kap realitetin e jetës. Ah, më pëlqen çdo ditë që më jepet ende në shoqërinë e tij.”

Renee 55 vjeç dhe Adrian 47 vjeç, dy djemtë e tjerë të Cormillot, kanë arritur tashmë një moshë të konsiderueshme vetë. 

Doktori ka edhe tre mbesa. Gruaja e tij e parë Monika Arborgast u nda nga jeta në vitin 2017. 

Ai vetë i mbijetoi kancerit të zorrës së trashë.

Cormillot është një emër i madh në botën e shëndetit. Ai ka shkruar më shumë se pesëdhjetë libra, duke u fokusuar në të ushqyerit dhe obezitetin. Ai dha rreth njëqind punime për revista shkencore dhe konferenca.

Megjithatë argjentinasi nuk ka mundur të thyejë rekordin e arritur me Julio Iglesias Sr. dhe Bernie Ecclestone. 

Babai i këngëtarit Julio Iglesias dhe ai i ikonës së Formula 1 u bënë baballarë në moshën 90 dhe 89 vjeç.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr. Alberto Cormillot (@drcormi)

EMISIONET