"Minjtë e mëdhenj sa macet" po rrënojnë rrugën e Birminghamit

"Minjtë e mëdhenj sa macet" po rrënojnë

'Minjtë e mëdhenj sa macet' po rrënojnë rrugët e Birminghamit pas errësirës, ​​sipas pronarëve të bizneseve.

Kodi postar B8 Birmingham, i cili përfshin zonat Washwood Heath, Ward End dhe Saltley, kryesoi një listë të këshillit për numrin më të lartë të thirrjeve për kontrollin e dëmtuesve.

Arsyeja për këtë është për shkak të mbeturinave të grumbulluara në rrugë, sipas tregtarëve në rrugën e famshme Alum Rock.

Dy biznese që kishin probleme me brejtësit thanë se kishin pasur probleme me grumbullimin e koshave të humbura, njerëzit që linin mbeturina në zonat komunale dhe bakshishjen e mizave.

Këshilli i Qytetit të Birmingham tha se Rruga Alum Rock dhe zonat përreth kishin parë investime për të pastruar rrugët./dailymail/

EMISIONET