Gjermani: Shqiptari ekzekutohet me plumb në kokë në mes të rrugës

Gjermani: Shqiptari ekzekutohet me plumb në kokë në mes të
Foto nga vendi i ngjarjes

Një 42 vjeçar shqiptar është vrarë në në qendër të qytetit Krefeld në Gjermani. Mediat vendase shkruajnë se viktima u qëllua përpara orës 20:00 të mbrëmjes së të hënës 28 nëntor 2022.

Bild shkruan se viktima është qëlluar me plumb prapa kokës në një distancë tepër të afërt dhe 42 vjeçari ka rënë I vdekur në mes të rrugës.

KETU LAJMET MINUTE PAS MINUTE

Policia ka nisur një operacion për arrestimin e autorëve të këtij ekzekutimi. 

Viktima ka qenë me biçikletë.

"Autori ose autorët mësohet se e kanë qëlluar në pjesën e pasme të kokës nga një distancë e shkurtër. Duket si një ekzekutim. Më pas vrasësi u largua" shkruan Bild.

Policia ka rrethuar zonën ndërsa nga pamjet e sigurisë duket ende biçikleta e viktimës në vendngjarje.

Gjermani: Shqiptari ekzekutohet me plumb në kokë në mes të
Foto nga vendi i ngjarjes
Gjermani: Shqiptari ekzekutohet me plumb në kokë në mes të
Foto nga vendi i ngjarjes
Gjermani: Shqiptari ekzekutohet me plumb në kokë në mes të
Foto nga vendi i ngjarjes
Gjermani: Shqiptari ekzekutohet me plumb në kokë në mes të
Foto nga vendi i ngjarjes

Gjermani: Shqiptari ekzekutohet me plumb në kokë në mes të

EMISIONET