Fetuse, organe gjenitale, kafka/ Burri blen pjesë të trupit në Facebook

Fetuse, organe gjenitale, kafka/ Burri blen pjesë të trupit në

"Vetëm për kuriozitet, a njihni dikë që do të blinte një tru të balsamosur plotësisht të paprekur?"

Me këto fjalë, Candace Scott 36 vjeçe kontaktoi Jeremy Lee Pauley 40 vjeç.

Amerikanët u takuan në Facebook, tani të dy janë të akuzuar.

Shtetet e Arkansas dhe Pensilvania, ku jetojnë të dyshuarit, e akuzojnë dyshen për transportimin e pasurisë së vjedhur dhe abuzimin me kufomat, ndër të tjera.

Candace Scott, nga e cila nuk ekziston asnjë foto, tashmë është deklaruar fajtore për të 12 akuzat.

36-vjeçarja ndodhet në burg, në pritje të gjykimit të saj. Jeremy Lee Pauley është i lirë dhe nuk do të dëgjohet deri në qershor.

Për çfarë bëhet fjalë?

Amerikanët ishin në të njëjtin grup në Facebook, për të cilin dihet pak përveç përfshirjes në "gjëra të çuditshme".

Më në fund, sipas aktakuzës, Scott i shkroi Pauley në tetor 2021.

Në atë kohë, gruaja punonte për një zyrë funerali dhe ishte përgjegjëse për djegien dhe balsamimin, ndër të tjera.

Të vdekurit vinin nga Universiteti i Arkansas, ishin dhuruar për qëllime mjekësore.

Gjatë nëntë muajve të ardhshëm, Candace Scott i shiti 40-vjeçares fetuse, tru, zemra, mushkëri, organe gjenitale, pjesë të mëdha të lëkurës dhe pjesë të tjera të trupit.

Në total, Jeremy Lee Pauley i pagoi punonjëses së funeralit 10,975 dollarë.

Për paratë ai mori rreth 20 kuti me pjesë trupi.

Pauley e përshkruan veten në internet si një taksist dhe drejton, ndër të tjera, një muze me temën e vdekjes. Një zëdhënëse e Universitetit të Arkansas tha se FBI nuk tha nëse mbetjet e pjesëve të trupit të shitura ishin identifikuar.

Ne vazhdojmë të punojmë me shtëpinë e funeralit. Candace Scott u pushua nga puna.

shba pjese trupi kufoma

EMISIONET