Braverman: Do ndalojmë urganin e emigrantëve, laburistët duan kufinj të hapur për bandat

Braverman: Do ndalojmë urganin e emigrantëve, laburistët duan

Suella Braverman paralajmëroi se migrimi global është "një uragan" që kërcënon të godasë Britaninë me 'miliona' të ardhur të rinj sot, ndërsa ajo mbajti një fjalim të madh në konferencën konservatore .

Në një fjalim drejtuar anëtarëve të partisë, Sekretarja e Brendshme akuzoi politikanët e të gjitha nuancave se ishin shumë 'të paqartë për t'u njollosur si racist' për të vepruar kundër emigracionit të paligjshëm gjatë 30 viteve të fundit. 

Ajo përdori shembullin e vetë prindërve të saj të cilët ishin me origjinë indiane, por që mbërritën në Britani nga Afrika Lindore.

Era e ndryshimit që solli prindërit e mi në të gjithë globin në shekullin e 20-të ishte thjesht një shpërthim në krahasim me uraganin që po vjen.”

Braverman u përshëndet me ovacione dhe duartrokitje dhe qëndrim në këmbë në sallën në Mançester. Ajo u zotua se dhunuesit dhe ata që ndyrshojnë gjini nuk do të jenë më në gjendje të ndryshojnë emrin ose gjininë e tyre për t'i shmangur monitorimit, ndërsa shkelësit e huaj do të përjashtohen nga Britania që në rastin e parë.

Ajo u zotua se do t'i jepte fund përdorimit hoteleve për të strehuar emigrantët dhe sulmoi të drejtat e trans duke thënë se e drejta për barazi mund të fitohet, por jo e drejta për të qenë model në shoqëri.

EMISIONET