Bogdani: Putin humbës i madh, e tregojnë ndryshimi i vijave gjeopolitike e gjeostrategjike

Jemi pothuajse në vitin e dztë të luftës në Ukrainë dhe nuk ka thuajse asnjë shenjë paqeje.

Humbjet janë të mëdha si në njerëz dhe në aspektin ekonomik.

Gerti Bogdani në emisionin "Ora e Betit" në RTV Ora tha se ndryshimi i vijave gjeostrategjike tregon se Putin është "përsëri një humbës i madh".

Gerti Bogdani: Kanë ndryshuar dhe vijat gjeopolitike e gjeostrategjike dhe këtu është përsëri një humbës i madh Putin se pas konfliktit të ISIS Rusia kishte fituar shumë territor në drejtim të perëndimit  gjë që e ka humbur shumë vitet e fundit.

lufta ne ukraine arme putin perendim arme

EMISIONET