Vrasje e dyfishtë, burrë e grua gjenden të vdekur në banesë

Vrasje e dyfishtë, burrë e grua gjenden të vdekur në

Vrasje e dyfishtë në Verona, në lagjen Borgo Roma.

Burrë e grua, të dy të moshuar dhe prindër të një djali 55-vjeçar, janë gjetur të vdekur brenda banesës së tyre.

Krimi daton mbrëmjen e së hënës.

Hetimet i janë besuar policisë, e cila ka ndërhyrë me hetuesit e Skuadrës Fluturuese dhe teknikët e Shkencor për lehtësimet.

itali vrasje e dyfishte

EMISIONET