Djegia e pallatit, inxhinieri Softa: Mos kujdesi dhe mos reagimi me procedura ligjore sjellin pasoja të tilla

Inxhinierët Erion Softa, Luan Myrtaj, Arben Meçe dhe Markel Baballëku ishin të ftuar në emisonin "Ora e Betit" në Ora News.

Ngjarja e pak ditëve ku një pallat u përfshi nga flakët dhe u dogj si kashtë, dhe cilësia e ndërtimeve të reja ishte tema e diskutimeve në studion e emisionit "Ora e Betit" në Ora News, të moderatores Beti Njuma.

Inxhinieri Erion Softa deklaroi se: Moskujdesi dhe mos profesionalizmi sjellin pasoja të tilla. Mos reagimi me procedura ligjore sjellin këto raste. Në momentin që shteti vendos për një material tjetër, ndërtuesit duhet të përdorin materialin tjetër.

EMISIONET