Xhaçka: Më të përkushtuar se kurrë që Shqipëria të bëhet anëtare e BE-së

Xhaçka: Më të përkushtuar se kurrë që

Ministrja për Evropën dhe Punët e Jashtme, Olta Xhaçka u shpreh se, “sot jemi më të përkushtuar se kurrë për të bërë gjithçka që duhet që vendi ynë të zërë vendin që i takon si anëtar i BE-së”.

Në një mesazh në Ditën e Evropës, Xhaçka theksoi se, kjo ditë na bashkon të gjithëve.

“Sot ne festojmë Ditën e Evropës, një ditë që na bashkon të gjithëve, në një ëndërr për një të ardhme bashkimi e vlerash të përbashkëta”.

Ajo theksoi se, pas më shumë se 3 dekadash pune e sakrifice, Shqipëria është sot më afër se kurrë realizimit të kësaj ëndrre historike të popullit shqiptar. 

EMISIONET