Shqipëria në Këshillin e Sigurimit, Soreca: Ditë historike, punojmë për çështjet globale

Shqipëria në Këshillin e Sigurimit, Soreca: Ditë historike,

Një ditë historike e ka cilësuar ambasadori i BE-së në Tiranë, Luigi Soreca zgjedhjen e Shqipërisë si anëtare të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara për periudhën 2022-2023.

Soreca shton duke shkruan se pret që të punojë më pranë me vendin tonë për të adresuar çështjet globale.

Soreca: Ditë historike për Shqipërisë dhe popullit e saj. Urime për zgjedhjen si anëtare e Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara 2022-2023! Presim të punojmë edhe më pranë së bashku në adresimin e çështjeve globale!

EMISIONET