Saranda 45 minuta më afër Tiranës, hapet përfundimisht rruga Kardhiq-Delvinë

Rruga kombëtare Kardhiq-Delvinë, e cila ka nisur të ndërtohet që në 2007, sëbashku me tunelin e Skërficës është hapur për qarkullimin e automjeteve.

Ky aks i ri shkurton udhëtimin që lidh Tepelenën dhe Gjirokastrën me Sarandën, njëkohësisht rrit edhe sigurinë rrugore.

Tuneli i Skërficës me gjatësi 1316 metra është një nyje lidhëse e rrugës Kardhiq-Delvinë, për zhvillimin e turizmit në bregdetin e jugut dhe Sarandës.

Rruga Kardhiq-Delvinë me një gjatës prej 34 km do të mundësojë që udhëtimi nga Tirana drejt Sarandës të zgjasë vetëm 3 orë.

Por ministrat socialistë, njëkohësisht edhe deputetë të zonës nuk janë mjaftuar vetëm me prerjen e shiritit, por për t’i bërë qejfin Kryeministrit kishin organizuar zonën me këngë dhe valle.

Madje kishin porositur edhe një grup polifonik për të marrë këngë për Edi Ramën.

Saranda 45 minuta më afër Tiranës, hapet përfundimisht rruga

Saranda 45 minuta më afër Tiranës, hapet përfundimisht rruga

Saranda 45 minuta më afër Tiranës, hapet përfundimisht rruga

Saranda 45 minuta më afër Tiranës, hapet përfundimisht rruga

Saranda 45 minuta më afër Tiranës, hapet përfundimisht rruga

Saranda 45 minuta më afër Tiranës, hapet përfundimisht rruga

Saranda 45 minuta më afër Tiranës, hapet përfundimisht rruga

EMISIONET