Rama ‘acarohet’ me përkthyesin turk: Mos ma prit fjalën, më lërë të mbarojë

Kryeministri Edi Rama i është drejtuar përkthyesit turk që mos t’ia ndërpresë fjalën në mes, por që ta lërë  të përfundojë fjalinë deri në fund.

Përkthyesja i ka kërkuar ndjesë e më pas ka pritur që Kryeministri të mbarojë fjalinë shqip dhe më pas të nis përkthimin në turqisht.

Edi Rama: Mos ma prit fjalën menjëherë. Më lërë të mbaroj fjalinë.

Përkthyesja: Ju kërkoj ndjesë

Edi Rama: S’ka problem

EMISIONET