Pesë vite në terr, apeli për të lidhur energjinë familjes Shukulli

Pas apelit për ndihmë në Ora News, Fundjava Ndryshe u solidarizua me paketën ushqimore bazë dhe veshmbathje.

Lumturia shihet në sytë e zonjës së shtëpisë e cila falenderon Fundjavën Ndryshe dhe Ora News që ju gjendën pranë.

"Faleminderit Fundjavës Ndryshe, Ora News dhe gazetaren"

Çifti Shukulli Feride 55 vjeç dhe Koço 67 vjeç prej 5 vitesh jetojnë në terr.

Ndihma më e madhë për to është lidhja e rrjetit elekrik .

Alarmin për jetesën  e mjerueshme e ngritën fqinjët  të cilët denoncuan në emisionin "Ora juaj" të moderatorit Klodi Karaj.

Më pas gazetarët shkuan te familja ku panë se përpos varfërisë ekstreme çifti kushte dhe një sërë problemesh të tjera.

Ndihma më e madhe për ta është lidhja e energjisë. 

EMISIONET