SPAK lëshon 15 urdhër-arreste për Inceneratorin e Tiranës, mes tyre edhe Mirel Mërtiri dhe Klodian Zoto

SPAK lëshon 15 urdhërarreste për inceneratorin e Tiranës.

Sipas burimeve mësohet se në listën e urdhër arresteve janë Mirel Mërtiri dhe Klodian Zoto.

Mërtiri dhe Zoto dyshohet se përmes faturave të falsifikuara të TVSH kanë marrë rreth 409 milionë lekë.

EMISIONET