Ish-zëvendëspresidenti amerikan: Putin duhet të mbajë përgjegjësi për luftën që ka shkaktuar në Ukrainë

Ish-zëvendëspresidenti amerikan: Putin duhet të mbajë

Ish-zv/ presidenti Mike Pence, i cili ndodhet në Shqipëri, është shprehur se presidenti Vladimir Putin është personi i vetëm përgjegjës për luftën në Ukrainë.

Në fjalën e tij, në kampin e muxhahedinëve në Manzë, Pence tha se Putin duhet të mbajë përgjegjësi për luftën e pamëshirshme në Ukrainë.

Mike Pence: Është një person i vetëm përgjegjës, për luftën e pamëshirshme në Ukrainë dhe Putin duhet të jetë përgjegjës, duhet të mbajë përgjegjësi. Nuk ka asnjë dyshim se duke shkuar krahë për krahë me regjimin tiranik, duke rihapur gazsjellësin në Rusi, do të ndodhin fatkeqësi të tjera në Afganistan, ne kemi një mision atje.

EMISIONET